Over Ons

Over Ons

IndianDinner restaurant is gelegen aan Surinamestraat 26, 1058 GK Amsterdam. De specialiteiten van het restaurant zijn kip tikka masala, tandoori, biryani, vis- en vegetarische gerechten. IndianDinner is zeven dagen per week geopend. Vele toegewijde klanten komen uit alle hoeken van Amsterdam als restaurant ligt vlak bij het centraal station. U kunt hier met de auto en voldoende parkeergelegenheid gemakkelijk is beschikbaar in de buurt het restaurant of met het openbaar vervoer tram1 of tram 17 (Tramhalte: Surinamseplien). Het restaurant is onlangs gerenoveerd en heeft een verleidelijke sfeer die de beste van de Indiase Mughlai keuken past. IndianDinner restaurant telt onheveer 52 zitplaatsen en we bieden diverse specialiteiten, Waaronder tandoori gerechten, die zijn gemaakt in een speciale klei-oven heet tandoor te vinden.

Ons team

Namaste! Ik ben Rajender Kumar Singh, eigenaar van restaurant Indian Dinner restaurant. Ik heb 20+ jaar ervaring in de Indiase keuken als chef-kok van een Indiaas restaurant.Neem een kijkje op onze Indiaas eten menu, dat traditionele beste Indiase gerechten in vele verschillende categorieën bevat. Of u nu op zoek bent naar een ideale locatie voor een koninklijk diner of een elegante hoge kwaliteit Indiaas eten ervaring, Indian diner menu van het restaurant is goed uitgebalanceerde combinatie van authentieke Indiase vegetarische en niet-vegetarische gerechten. Bezoek ons voor de ervaring van de authentieke smaken van Indisch eten.

Online Bestellen

Als u wilt genieten van de authentieke Indische gerechten met comfort van hun huis,
Plaats online uw bestelling voor onze bezorgservice. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL afrekenen.
We bieden levering aan huis gratis 17:00-23:00 Bestellingen vanaf € 15.00 bezorgen wij gratis!